top of page
I Marxa TERRA DE CASSOLES
Breda 9.10.2022

Després de les 3 edicions de la Crematorrons celebrades amb èxit i ja superada la maleïda pandèmia, ens aventurem a començar una nova etapa amb la celebració de la I marxa Terra de Cassoles!

En propers dies us anirem informant de les novetats, inscripcions, recorreguts, etc.

La Marxa comptarà amb dos recorreguts, un de llarg i un de curt, així com una de més curta per a categories infantils!

Aquest any gaudirem d'un circuit PLE DE CORRIOLS, molts de nous, que us faran gaudir al màxim!

Les persones que optin pel circuit llarg tindran dos avituallaments i els de la curta un. Per altra banda, a l’arribada hi haurà esmorzar i servei de rentat de bicis per a tothom.

Crònica
Gran dia de BTT a Breda! 201 participants, 107 a la Llarga, 58 a la curta, 24 e-bikes a la llarga i 9 a l'e-bike curta van poder gaudir del recorregut que els vam preparar, tot de corriols.
Algunes de les fotos de la Marxa pels nostres fotògrafs
En Pau Aguilera (Baix Ter) es va endur la cassola de guanyador de la llarga, amb el mateix temps que en Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i en tercera posició va entrar en Marçal Mercadal (Cycling no limit Cardedeu)
Pel què fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser la Sònia Rodríguez (BikeGirona), seguida per la Soraia Riera (Ceme) i la Clara Gómez Arilla.

En la categoria d'e-bikes,  e-bikes, el guanyador va ser en Beni Montero (BikeGirona), seguit d'en Carles Mas i d'en Sergio Alves, segon i tercer respectivament.

La cassola per la volta curta, se la van endur en Zoil Rosés (Rutatur), seguit molt d'aprop per en Carlos Núñez (Black & Greens) i en Diego Garcia, pel què fa als nois i, per altra banda,  l'Ana Espinosa (Espartanos), seguida de la Cristina Carrillo i la Mireia Burgos, pel què fa a les noies.

A l'entrega de Premis vam gaudir de la presència de l'alcalde de Breda, Dídac Manresa, la regidora d'esports, Rosa Prat i el Vicepresident segon de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer.