II Marxa TERRA DE CASSOLES
Breda 8.10.2023

Després de les 3 edicions de la Crematorrons celebrades amb èxit i ja superada la maleïda pandèmia, l'any 2022 vam començar una nova etapa amb la celebració de la I marxa Terra de Cassoles, la qual va ser un èxit!

Enguany repetim i el proper diumenge 8 d'octubre celebrarem la segona edició de la Terra de Cassoles!

En propers dies us anirem informant de les novetats, inscripcions, recorreguts, etc.

La Marxa comptarà amb dos recorreguts, un de llarg i un de curt, així com una de més curta per a categories infantils!

Aquest any gaudirem d'un circuit PLE DE CORRIOLS, molts de nous, que us faran gaudir al màxim!

Les persones que optin pel circuit llarg tindran dos avituallaments i els de la curta un. Per altra banda, a l’arribada hi haurà esmorzar i servei de rentat de bicis per a tothom.

Crònica

Gran dia de BTT a Breda! 145 participants, 100 a la Llarga, 45 a la curta, van poder gaudir del recorregut que els vam preparar, tot de corriols.

En la cursa llarga 🟢, en categoria masculina en Gerard Birosta (@clubatleticamer), actual campió de Catalunya Màster 30 XCO, es va imposar amb un temps de 2:05:03, quedant en segona posició l’Albert Martínez (@traxbike) i en tercera posició en Nil Westhoff (@baixtermtb).

En categoria femenina, triplet de l’equip @traxbike, amb la Nerea Alarcón en primera posició, amb un temps de 3:08:13, seguida de l’Ariadna Reberté i, en tercera posició, la Mercè Pàez.

Pel què fa a la categoria d’e-bikes, en Carles Mas (@rem_riudarenes) va rebentar el crono, deixant-lo a 1:41:27, seguit dels corredors de @dondabikes Àlex Andrades i Valentí Vilarrasa.

En la cursa Curta 🟡, la victòria en categoria masculina se la va endur en Beni Montero (@bikegirona), amb un temps de 00:55:04, seguit d’en Zoil Rosés (@rutatur.cat) i d’en Jairo Torrecillas (@mrt_cycling_club_malgrat) en tercera posició.
En categoria femenina, l’Eva Puigtió (@lobitobikes) es va endur la victòria amb un temps de 1:31:21, seguida de la Natàlia Camps (@gosesport) i de la Míriam Moraleda.